Sigurd
for voksne

Sigurd Barrett holder fra tid til anden foredrag om tro, børneopdragelse og formidling af klassisk musik til de mindste børn.

For alt ,hvad du har kært:
– en aften om den personlige tro ved Sigurd Barrett
– en god blanding af tale, sang, musik og samvær
Få har som Sigurd Barrett formået at invitere den yngre generation indenfor i musikkens verden. Jazz, opera og andre klassiske musikgenrer er blevet tilgængelige og forståelige for børn gennem programmerne ‘Sigurd og Symfoniorkesteret’, ‘Sigurd og Big Bandet’ samt ‘Sigurd og Operaen’. Senest har Sigurd Barrett kastet sig ud i en fortolkning af bibelen i ord og toner. Bogen ‘Sigurd fortæller Bibelhistorier’ er for øjeblikket Danmarks bedst sælgende børnebog. Sigurd Barrett og hans orkester har i foråret 2010 og igen i 2011 været på omfattende Danmarksturnéer rundt i mere end 100 kirker – fra Frederikshavn i nord til Rønne i øst – med sine bibelhistorier.

Vores børn skal have det bedste:
Sigurd Barrett, der bl.a er kendt fra Sigurds Bjørnetime på TV, holder et inspirationsforedrag om børn, opdragelse, kunst og kultur. I 2010 modtog Sigurd Barrett DR’s Rosenkjærpris 2009, og udgav i den forbindelse den anmelderroste bog; ‘Vores børn skal have det bedste’. Vi vil alle sammen gerne give vores børn det bedste – men hvad er det bedste egentlig? Med den barnlige iver udenpå leverer Sigurd Barrett endnu engang en optræden, der virker så legende let, at han næsten formår at bilde os ind, at det hele blot er en tilfældig leg. Mød Sigurd Barrett i dette inspirationsforedrag, hvor han vil komme med idéer og inspiration til hverdagen samt give eksempler fra sit musikalske univers.

Pianoshow

Sigurd Barrett – ‘Vor generations Victor Borge’ (Berlingske tidende)
Sigurd Barrett er Danmarks piano entertainer nr. 1. Sigurd Barrett har siden 1990 leveret sit forrygende og enestående pianosow hos firmaer, festivals, kongresser, aktionærmøder etc. overalt i ind- og udland. Han efterlader altid stående applaus, bl.a for sine kendte improvisationer over publikumsønsker og sange improviseret på stedet til lejligheden. Sigurd Barrett Pianoshow er underholdning i en klasse for sig selv.

Sigurd Barrett Swingtime – JAZZ

Siden 2002 har Sigurd Barrett Trio imponeret publikum overalt i hele Danmark samt i Norge, Sverige, Finland og Rusland. Turnéerne ‘Leo Mathisens 100 års jubilæum’ og ‘Swingtime’ bragte trioen hele landet rundt, og de har været en succes i kulturhuse, til firmaarrangementer, ved aktionærmøder og på festivals overalt i landet. Trioen består udover Sigurd Barrett af Martin Klausen på trommer og Bjarne Christensen på bas.

Sigurds butik

Her finder du CD'er, bøger, spil og DVD'er og tøjdyr.

Besøg butikken

Nyheder

SIGURDS DANMARKSHISTORIE TEATERTURNÈ 2018/19

4. oktober 2016

Hvad er historie? Hvem er vi som folk, og hvad er vi rundet af? Hvem fortæller vi om som vore skurke og helte, og hvorfor? Aldrig før har der været så stor interesse for vores historie som nu, og aldrig før har det været så vigtigt som nu at tale… Læs mere

Sigurd fortæller Danmarkshistorie

26. juli 2016

I 2016/17 udkommer et af Danmarkshistoriens største projekter for børn, nemlig Sigurd fortæller Danmarkshistorie. Det udkommer som bog, e-bog, dobbelt cd, sangbog, i-pad spil, brætspil, undervisningsmateriale, film og tv-serie på DR Ramasjang. På alle disse platforme fortæller Sigurd Barrett Danmarkshistorien fra istiden til i dag, og i kølvandet på udgivelserne… Læs mere

Sigurd fortæller om Luther

26. juni 2016

Sigurd fortæller om Luther ”Alt om Luther på 60 minutter” I 2017 er Sigurd Barrett og tøjdyret Snapper klar med en helt ny koncertrække for hele familien om Luther. Sigurd fejrer 500-året for reformationen med en ny bog, som udkommer i 2017, og som fortæller Luthers historie i børnehøjde. Hvem… Læs mere

Følg mig på facebook

Være up-to-date med nyheder og arrangementer

/sigurdbarrett.dk